Welkom op weblog 'Over Wandelen Gesproken'

Een weblog met wandelroutes en wandelfoto's.
Ik - Truus Wijnen - woon in de prachtige omgeving van Twente, waar ik veel wandel en fotografeer. Mijn hobby wandelen en fotograferen is mede door publicaties intussen min of meer uitgegroeid tot een ambacht en ik geniet ervan het plezier van wandelen en fotograferen middels dit weblog te delen met anderen. Op verzoek ben ik begonnen met uitzetten en beschrijven van eigen wandelroutes. U kunt ze op deze site vinden onder Overzicht Wandelroutes .
Regelmatig organiseer wandelingen waarbij u welkom bent om mee te lopen. Meer over deze wandelingen en de wandelagenda kunt u *hier* terugvinden. Of neem voor informatie contact met mij op.

Andere Weblogs: 'Wandel Kijk en Kiek' en 'Maandag Wasdag'

De foto's en artikelen op deze site hebben het Copyright Truus Wijnen. Wilt u info over de foto's/artikelen of ze ergens voor gebruiken, neem dan svp contact met mij op.

De hier beschreven routes zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld en gecontroleerd. Niettemin geldt dat het een momentopname betreft en dat wijzigingen in het landschap, routenetwerken, grondbezit of bv openingstijden voor kunnen komen.


----------------------------------------------------------- NAAR OVERZICHT WANDELROUTES ------------------------------------------------------------dinsdag 12 mei 2015

Nieuwe wandelgids met kuierroutes in de Achterhoek

WEER VOLOP OP VOORRAAD

Op 12 mei is een nieuwe wandelgids van mij op de markt gekomen. Deze keer een gids met kuierroutes in de Achterhoek.

PERSBERICHT 
Nieuwe wandelgids Achterhoek 

ACHTERHOEK Op 12 mei is de wandelgids 'Kuieren kijken en kieken in de Achterhoek' verschenen. Deze gids biedt 15 verrassende kuierroutes in een prachtig deel van Nederland en de grensstreek. De wandelingen voeren over fraaie landgoederen, langs geheimzinnige zwarte en witte kolken, langs historische watermolens en oude vestingstadjes als Bredevoort.
De wandelingen variëren in afstand van 3 tot 10 kilometer. Deze aangename korte wandelingen laten voldoende tijd over om te kijken en fotograferen.
De beschrijvingen zijn voorzien van routekaartjes en adressen van horecagelegenheden. Elke route wordt afgesloten met een beknopt overzicht van activiteiten in de omgeving.
De 15 afwisselende routes starten allemaal bij een genoeglijke uitspanning, zodat de wandelaar nog even gezellig kan nagenieten van een kop koffie, thee of misschien wel sorbet met slagroom.
De belangrijkste bezienswaardigheden onderweg worden beschreven in handige kaders. Ook maakt de lezer op deze manier kennis met de traditionele lokale en regionale activiteiten als klootschieten, touwtrekken en biljarten. Prachtige foto's illustreren de tekst en laten de lezer voor- én achteraf genieten van de veelzijdige en gemoedelijke Achterhoek.
Truus Wijnen is een gepassioneerd wandelaar en fotograaf en heeft haar sporen verdiend in de wandelwereld. Ze maakte de 'Mooiste wandeling van het jaar 2015' en organiseert regelmatig wandelingen in groepsverband. Truus Wijnen publiceert in verschillende boeken en tijdschriften
                                                              ~~~~~~~~~~~
In de wandelgids staan routes in o.a. Joppe, Exel, Hummelo, Bredevoort, Dinxperlo en Haarlo.


De wandelgids is  * hier te bestellen * 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zie ook

Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks