Welkom op weblog 'Over Wandelen Gesproken'

Een weblog met wandelroutes en wandelfoto's.
Ik - Truus Wijnen - woon in de prachtige omgeving van Twente, waar ik veel wandel en fotografeer. Mijn hobby wandelen en fotograferen is mede door publicaties intussen min of meer uitgegroeid tot een ambacht en ik geniet ervan het plezier van wandelen en fotograferen middels dit weblog te delen met anderen. Op verzoek ben ik begonnen met uitzetten en beschrijven van eigen wandelroutes. U kunt ze op deze site vinden onder Overzicht Wandelroutes .
Regelmatig organiseer wandelingen waarbij u welkom bent om mee te lopen. Meer over deze wandelingen en de wandelagenda kunt u *hier* terugvinden. Of neem voor informatie contact met mij op.

Andere Weblogs: 'Wandel Kijk en Kiek' en 'Maandag Wasdag'

De foto's en artikelen op deze site hebben het Copyright Truus Wijnen. Wilt u info over de foto's/artikelen of ze ergens voor gebruiken, neem dan svp contact met mij op.

De hier beschreven routes zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld en gecontroleerd. Niettemin geldt dat het een momentopname betreft en dat wijzigingen in het landschap, routenetwerken, grondbezit of bv openingstijden voor kunnen komen.


----------------------------------------------------------- NAAR OVERZICHT WANDELROUTES ------------------------------------------------------------woensdag 16 december 2015

Grijp je kans - Wandelgidsen in de aanbieding


Zo af en toe komen ze voorbij, de pagina's met aanbiedingen van wandelgidsen bij webwinkel Bol.Com. Vandaag zag ik dat ze er weer zijn. Grijp dus snel je kans want ze blijven maar een tijdje beschikbaar.
Het betreft hier de Uitgever die middels Boekhandel  Semper Idem diverse 'licht beschadigde' boeken aanbiedt. Grijp je kans!

Je kunt op de betreffende pagina bij de Bol-winkel komen via  * deze link *
Er zijn meerdere gidsen te koop waaronder 'Twaalf Twentse Tochten'

Klik voor een grotere afbeelding

Zie ook

Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks