Welkom op weblog 'Over Wandelen Gesproken'

Een weblog met wandelroutes en wandelfoto's.
Ik - Truus Wijnen - woon in de prachtige omgeving van Twente, waar ik veel wandel en fotografeer. Mijn hobby wandelen en fotograferen is mede door publicaties intussen min of meer uitgegroeid tot een ambacht en ik geniet ervan het plezier van wandelen en fotograferen middels dit weblog te delen met anderen. Op verzoek ben ik begonnen met uitzetten en beschrijven van eigen wandelroutes. U kunt ze op deze site vinden onder Overzicht Wandelroutes .
Regelmatig organiseer wandelingen waarbij u welkom bent om mee te lopen. Meer over deze wandelingen en de wandelagenda kunt u *hier* terugvinden. Of neem voor informatie contact met mij op.

Andere Weblogs: 'Wandel Kijk en Kiek' en 'Maandag Wasdag'

De foto's en artikelen op deze site hebben het Copyright Truus Wijnen. Wilt u info over de foto's/artikelen of ze ergens voor gebruiken, neem dan svp contact met mij op.

De hier beschreven routes zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld en gecontroleerd. Niettemin geldt dat het een momentopname betreft en dat wijzigingen in het landschap, routenetwerken, grondbezit of bv openingstijden voor kunnen komen.


----------------------------------------------------------- NAAR OVERZICHT WANDELROUTES ------------------------------------------------------------maandag 22 februari 2016

Wandelen in Zwitserland - Wandelhotel Gürgaletsch


 Wandelhotel Gürgaletsch in Tschiertschen 
Nu te boeken met korting!Het is een hotel waar ik graag kom: het wandelhotel Gürgaletsch .
Het hotel - met Nederlandse eigenaren - is te vinden in het bergplaatsje Tschiertschen. Dat ligt in Graübunden Zwitserland. Hotel Gürgaletsch, dat geliefd is bij natuurliefhebbers en wandelaars, staat bekend om z’n huiselijke en informele sfeer. Ontbijten en dineren bv, doe je gezamenlijk waardoor er al snel contacten ontstaan. Vaak resulteert dit dan ook weer in het gezamenlijk op pad gaan in de bergen. 
4 keer in de week wordt er een  wandeltocht aangeboden waarbij er doorgaans een keuze gemaakt kan worden uit een lichte of zwaardere variant. Met het hotelbusje wordt je naar het beginpunt van de wandelroute gebracht.
Ben je niet zo’n klimgeit dan is dat echt geen probleem. Vanaf het hotel zijn er ook veel wandel- mogelijkheden waarbij je je eigen zwaarte kunt kiezen. Maar je kunt bv ook met de bus naar Chur gaan. In de nabijheid van het hotel is een busstation die je binnen een half uur naar deze mooie plaats (de oudste stad van Zwitserland) brengt.
In het zomerseizoen biedt het hotel veel extra’s aan. Zoals 'Alpennatuur', 'Bloemen en vlinders', 'Kennismaken met bergwandelen' maar ook zijn er Kinder- en tienerweken. Activiteiten waarbij je zelf kunt kiezen of je er aan mee wilt doen. Niets is verplicht. Je betaalt er ook niets extra’s voor. Het programma voor de zomer 2016 kun je * hier *  bekijken.Buspendel Nederland Zwitserland
Voor velen zal het prettig zijn te weten dat het hotel in het voor- en naseizoen een eigen buspendel laat rijden vanuit Nederland.  's Ochtends instappen bij het treinstation van Arnhem of Den Bosch en in de avond voor de deur van het hotel uitstappen. Makkelijk toch?
Boek met 30 Euro korting
Als vaste gast van dit hotel mag ik de lezers van mijn weblog  30 Euro korting op een verblijf in het hotel aanbieden. Als je een boeking doet (via de site van het hotel ) en je vermeldt “Korting weblog Truus Wijnen” dan wordt dat in mindering gebracht.


Meer weten? Bekijk dan de website of het weblog van het hotel. Het hotel heeft ook een eigen Facebookpagina.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Zie ook

Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks