Welkom op weblog 'Over Wandelen Gesproken'

Een weblog met wandelroutes en wandelfoto's.
Ik - Truus Wijnen - woon in de prachtige omgeving van Twente, waar ik veel wandel en fotografeer. Mijn hobby wandelen en fotograferen is mede door publicaties intussen min of meer uitgegroeid tot een ambacht en ik geniet ervan het plezier van wandelen en fotograferen middels dit weblog te delen met anderen. Op verzoek ben ik begonnen met uitzetten en beschrijven van eigen wandelroutes. U kunt ze op deze site vinden onder Overzicht Wandelroutes .
Regelmatig organiseer wandelingen waarbij u welkom bent om mee te lopen. Meer over deze wandelingen en de wandelagenda kunt u *hier* terugvinden. Of neem voor informatie contact met mij op.

Andere Weblogs: 'Wandel Kijk en Kiek' en 'Maandag Wasdag'

De foto's en artikelen op deze site hebben het Copyright Truus Wijnen. Wilt u info over de foto's/artikelen of ze ergens voor gebruiken, neem dan svp contact met mij op.

De hier beschreven routes zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld en gecontroleerd. Niettemin geldt dat het een momentopname betreft en dat wijzigingen in het landschap, routenetwerken, grondbezit of bv openingstijden voor kunnen komen.


----------------------------------------------------------- NAAR OVERZICHT WANDELROUTES ------------------------------------------------------------Wandeldata

WandelagendaWandelingen
Eén keer in de maand organiseer ik veelal op een vrijdag een wandeling van rond de 13 - 16 km. Doorgaans wordt er in de omgeving van Twente of de Achterhoek gewandeld in een gemoedelijk tempo. Geprobeerd wordt de wandeling bij een horecagelegenheid te laten beginnen zodat er voor de wandeling eerst koffie gedronken kan worden.  Omdat er niet altijd een horeca is onderweg kan het zijn dat je moet lunchen in 'het veld'. Iets te eten en drinken meenemen is dus handig.

Wandeldata

Vrijdag 24 november: Hof Espelo Enschede - Lonneker 13 - 16 km
Vrijdag 15 december: Delden 14/15 km
Vrijdag 26 januari 2018: Markelose Berg 13 km (vol). Er wordt een extra wandeling georganiseerd op woensdag 7 maart!
Vrijdag 23 februari: Lochem - Ampsen 13 km
Vrijdag 30 maart: nnbw

Kuierochtend De Lutte

Elke laatste woensdag van de maand organiseer ik voor het Dorpshoes Erve Boerrigter in De Lutte een zgn kuierochtend. 
Na het drinken van een kop koffie wordt op pad gegaan voor een korte wandeling (5 à 6 km) in een rustig tempo in en om De Lutte. De bedoeling is rond 12.30 uur weer bij het Dorpshoes terug te zijn. Deze wandelingen zijn ook uitermate geschikt voor niet-geoefende wandelaars en/of mensen die geen lange wandelingen kunnen maken. Iedereen is van harte welkom om op deze ochtenden mee te wandelen. De eerstvolgende kuierochtenden zijn op: 

Woensdag 31 januari 2018
Woensdag 28 februari
Woensdag 28 maart

Start is (na het event. drinken van een kop koffie vanaf 9.30 uur) áltijd om 10.00 uur vanaf Dorpshoes Erve Boerrigter, Plechelmusstraat 14, 7587 AM De Lutte

Opgave en nadere informatie over vertrek e.d. via mail.