Welkom op weblog 'Over Wandelen Gesproken'

Een weblog met wandelroutes en wandelfoto's.
Ik - Truus Wijnen - woon in de prachtige omgeving van Twente, waar ik veel wandel en fotografeer. Mijn hobby wandelen en fotograferen is mede door publicaties intussen min of meer uitgegroeid tot een ambacht en ik geniet ervan het plezier van wandelen en fotograferen middels dit weblog te delen met anderen. Op verzoek ben ik begonnen met uitzetten en beschrijven van eigen wandelroutes. U kunt ze op deze site vinden onder Overzicht Wandelroutes .
Regelmatig organiseer wandelingen waarbij u welkom bent om mee te lopen. Meer over deze wandelingen en de wandelagenda kunt u *hier* terugvinden. Of neem voor informatie contact met mij op.

Andere Weblogs: 'Wandel Kijk en Kiek' en 'Maandag Wasdag'

De foto's en artikelen op deze site hebben het Copyright Truus Wijnen. Wilt u info over de foto's/artikelen of ze ergens voor gebruiken, neem dan svp contact met mij op.

De hier beschreven routes zijn met de grootst mogelijke zorg samengesteld en gecontroleerd. Niettemin geldt dat het een momentopname betreft en dat wijzigingen in het landschap, routenetwerken, grondbezit of bv openingstijden voor kunnen komen.


----------------------------------------------------------- NAAR OVERZICHT WANDELROUTES ------------------------------------------------------------vrijdag 17 juni 2016

Nieuwe zolen wandelschoenen

Nieuwe zolen voor de wandelschoenen

Ik heb vorige week nieuwe zolen onder m'n wandelschoenen laten zetten. En dat was helemaal niet duur.
Ik ben regelmatig aan het wandelen en ook buiten dat heb ik m'n wandelschoenen nogal eens aan. Ze zitten super lekker en ik kan er goed op lopen. Het is dan ook niet gek dat de zolen dan gaan slijten. Bij eerdere wandelschoenen liet ik er nog wel eens nieuwe zolen onderzetten via de buitensportzaak die ze vervolgens doorstuurde naar een gerenommeerde schoenreperateur. De schoenen kwamen dan al dan niet met compleet onderwerk of zolen terug. En dat bracht dan ook de nodige kosten met zich mee. Respectievelijk zo rond de 100 of 60 euro. Daarnaast kon je de schoenen pas na meerdere dagen weer ophalen.
Daar had ik genoeg van en ben toen bij de plaatselijke schoenmaker gaan vragen naar de mogelijkheden. En wat blijkt; ze hadden een goede en snelle oplossing.
Onder de hakken van m'n wandelschoenen zitten nu weer nieuwe zolen. De zool onder de rest van m'n schoenen zag er nog goed uit en de schoenmaker gaf aan dat daar echt geen nieuwe zolen onder nodig waren. Wat een service!
En de kosten? 15, 50 Euro voor beide zolen. En de schoenen kon ik dezelfde dag al weer ophalen, met dank aan de goede service van schoenmaker Flink.

De hakken zien er weer piekfijn uit

Zie ook

Blogger Tips and TricksLatest Tips And TricksBlogger Tricks